Přijďte se naučit péct tradiční chléb z kvasu. Nebo darujte dárkový poukaz svým blízkým. Péct si chleba doma je návyková záležitost. A ani si nemusíte brát dovolenou, abyste to zvládli. Ukážu vám, že domácí chleba není žádná věda. Kvas, mouka, voda, sůl, kmín a... a láska, péče a trocha té zručnosti (nebojte, natrénujeme). Kurz se koná od 11 do cca 16 hodin u Solaříků ve Vinném sklepě pod Kozím hrádkem.
Naučíte se, jak péct domácí chléb. Z obyčejných surovin, v obyčejné troubě. Celé to trvá asi 5 hodin. Za tu dobu si smícháme těsto, stočíme chleba, dáme kynout do ošatky a nakonec ho upečeme. Domů si odnesete ještě teplý, nádherně voňavý chlebíček, certifikát o absolvování kurzu a kvas na vaše domácí pečení. A taky super náladu 🙂 Samozřejmě si budeme povídat o postupu a surovinách a také budeme ochutnávat.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud odmítnete používání souborů cookie, tento web nemusí fungovat podle očekávání.